Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet

Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet

Koulutuksessa käydään läpi HACCPin periaatteet käytännön esimerkein ja HACCP-ryhmän roolia elintarviketurvallisuuden hallinnassa.

Valitse koulutuksen tyyppi
Valitse koulutuksen kieli
Päivämäärä10.04.2026
Kellonaika09:00-12:00
SijaintiEtäkoulutus
Vapaat paikat30
Määrä
0
Päivämäärä02.10.2026
Kellonaika09:00-12:00
SijaintiEtäkoulutus
Vapaat paikat30
Määrä
0
PäivämääräKellonaikaSijaintiVapaat paikatMäärä
10.04.202609:00-12:00Etäkoulutus30
0
02.10.202609:00-12:00Etäkoulutus30
0
449 €
(+ ALV 25.5 %)
+358 10 521 600
Organisoija:Kiwa Impact
Kieli:Suomi
Todistus suorituksesta:Kyllä
Kesto:3 Tuntia

Koulutuksen sisältö:

  • HACCP-ryhmän tavoitteet ja toiminta
  • HACCP Periaatteet
  • Vaarojen arviointi
  • Kriittiset hallintapisteet
  • Seurantakäytännöt
  • Korjaavat toimenpiteet
  • Todentaminen ja validointi
  • Asiakirjat ja -tallenteet

Koulutuksen tavoite

Tavoite on, että ymmärrät HACCPin periaatteet sekä oman roolin HACCP-ryhmän jäsenenä omassa toimintaympäristössäsi.

Kenelle HACCP-koulutus soveltuuu?

Koulutus on suunnattu HACCP-ryhmän jäsenille.

Kouluttaja

Inga Korkeamäki, elintarviketurvallisuuden asiantuntija, Kiwan sopimuskouluttaja