kiwa inspecta

Työturvallisuuskorttikoulutukset nyt webinaareina

17. maaliskuuta 2020

Työturvallisuuskorttikoulutukset nyt webinaareina

Työturvallisuuskorttikoulutus onnistuu Työturvallisuuskeskuksen (TTK) 17.3. päätöksellä nyt webinaarikoulutuksena. Webinaari tarkoittaa omalta tietokoneelta verkossa toteutettavaa koulutusta. Luokkahuonemuotoiset avoimet koulutuksemme ovat peruutettu 13.4. asti.

Etäopetuksen myötä koulutuksemme ovat suorittajan sijainnista riippumattomia. Koulutuksessa on sama asiasisältö ja harjoitukset, kuin luokkahuonekoulutuksessakin. Kesto on sama 8 tuntia, sisältäen kahvi- ja lounastauot.

Ohjeita suorittajille

• Voit osallistua koulutukseen omalla tietokoneellasi, tablet-laitteellasi tai älypuhelimellasi.
  • Varmistathan, että laitteessasi on toimiva kamera sekä mikrofoni. Ne ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksiä.
  • Saman yhteyden takana ei voi olla useampaa henkilöä. Jokaisella suorittajan on siis liityttävä koulutukseen omalla laitteellaan.
  • Osallistujille postitetaan kurssin työkirja ennen koulutusta, jotta osallistuja pystyy tekemään tarvittavat harjoitukset. Tästä syystä osallistujan tulee ilmoittautua koulutukseen 4 työpäivää etukäteen.
  • Koulutukseen kuuluva koe järjestetään sähköisellä tenttijärjestelmällä normaalisti koulutuspäivän aikana.
  • Tenttisuoritus kirjautuu ilmoittautuneelle suorittajalle henkilökohtaisena.
  • Varsinainen linkki koulutukseen liittymiseksi lähetetään suorittajalle sähköpostitse ennen koulutuksen alkua.
  • Ole hyvissä ajoin paikalla ennen koulutuksen alkua.

Varaa koulutus tästä