Covid-19 kiihdyttää uusien teknologioiden läpimurtoa koulutuskentällä

Kiwa Inspecta on luonut uuden digitaalisiin innovaatioihin perustuvan koulutuskokonaisuuden. Palveluun sisältyy etäopiskelu verkkoympäristössä, harjoittelu ja testit virtuaalimaailmassa, koulutuksen etämonitorointi, kansainvälinen osaamisenhallintarekisteri ja opiskelijan mobiilipätevyys.

Jatka lukemista
...
Koulutusmarkkinat vaativat näkökulman muutosta

9. lokakuuta 2020

Perinteiset järjestelmät pyrkivät tuottamaan markkinoille vielä ”one size fits all” mallia, siinä missä tulevaisuudessa koulutuksia kehitetään asiakkaan näkökulmasta ja asiakkaana on yhä useammin yksilö. Kiwalla lähdetään siitä, että uusissa koulutuksissa ratkaistaan asiakkaan ongelmia, sen sijaan, että yritetään keskusjohtoisesti puskea markkinoille jotain yleispätevää.

Lue Lisää
...
Kiwa toimii suunnannäyttäjänä pätevyyskoulutusten kehittämisessä

2. lokakuuta 2020

Kiwa toimii suunnannäyttäjänä pätevyyskoulutusten kehittämisessä ja avasi Suomen ensimmäisen Virtual Training Centerin Kiwan päätoimistolle Sörnäisiin. Jatkossa Kiwan sertifioiman pätevyyden voi suorittaa kokonaan digitaalisesti, verkkokoulutuksen ja autenttisten virtuaalitodellisuusharjoitteiden yhtälönä.

Lue Lisää
...
Suomi Teline ja Kiwa Inspecta loivat työturvallisuuskoulutuksen telineen käyttäjille

25. kesäkuuta 2020

Suomi Teline on luonut yhdessä Kiwa Inspectan kanssa Telinetyöturvallisuus-verkkokoulutuksen telineiden käyttäjille. Kouluttautua verkkokurssilla voi missä vain, milloin vain ja täysin omaan tahtiin kerralla tai osissa. Kurssin avulla voidaan vaivattomasti kouluttaa kaikki ne henkilöt yrityksessä, jotka käyttävät telineitä.

Lue Lisää
...
Selectan blogi: Työturvakortti poikkeustilassa?

1. huhtikuuta 2020

”Mielenkiintoinen ja ihan mukavakin kokemus”, Jyväskylän Selektan työntekijä Kauko toteaa etäkoulutuspäivästä. ”Kyllä tämä tietysti eroaa, kun ei ole niitä kurssikavereita ympärillä, ja opettajakin puhuu ruudun toiselta puolelta.” hän naurahtaa. Mies suorittaa kurssia jo kolmannen kerran työuransa aikana. Ensimmäistä kertaa sähköisessä ympäristössä.

Lue Lisää
...
Kiwa Koulutusmaailma tarjoaa työturvallisuuskorttikoulutukset webinaareina

17. maaliskuuta 2020

Työturvallisuuskorttikoulutus onnistuu työturvallisuuskeskuksen (TTK) 17.3. päätöksellä nyt webinaarikoulutuksena. Webinaari tarkoittaa omalta tietokoneelta verkossa toteutettavaa koulutusta.

Lue Lisää
...
Koronavirus: ohje koulutuksiin osallistuville

16. maaliskuuta 2020

Kiwa Inspectan koulutuspalvelut ovat varautuneet koronavirusepidemian (covid-19) vaatimiin toimiin. Olemme seuranneet tarkasti THL:n ja viranomaisten viimeisiä ohjeistuksia ja antaneet henkilöstöllemme ohjeet koulutuksissa toimimisesta. Koulutusmaailma järjestää koulutuksia tällä hetkellä normaalisti. Katso alta ohjeet ennen koulutukseen saapumista.

Lue Lisää
...
Joulutarjous | Suosituimmat pätevyyskortti-verkkokoulutukset jouluhinnoin (KAMPANJA PÄÄTTYNYT)

16. joulukuuta 2019

Kiwa Koulutusmaailmasta voit hankkia 16.-31.12.2019 verkkokoulutuksina Sähkötyöturvallisuuskoulutukset, Henkilönostinkoulutukset, Trukkikorttikoulutukset, Säiliötyökoulutukset, Atex-perusteiden koulutukset ja Nosturikoulutukset jouluiseen kampanjahintaan. Toimi nopeasti, aikaa hankintaan on vain vuoden loppuun asti.

Lue Lisää
...
Koulutusmaailma on nyt Kiwa Koulutusmaailma

16. syyskuuta 2019

Koulutusmaailma on nykyään osa Kiwa-konsernia. Pätevyyskoulutuspalvelumme ja digitaaliset palvelumme ovat nyt osa Kiwan laajaa testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluiden valikoimaa.

Lue Lisää
...
Kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset verkkokoulutuksina! Suorita jo tänään.

27. elokuuta 2019

* Valitse vapaasti milloin osallistut * Tietokone, älypuhelin tai tabletti – suorita missä vaan, vaikka kotisohvaltasi * Voit suorittaa myös ilta-aikaan * Kopioi tai kirjoita selaimeesi: www.kuljettajaopetus.fi/lis (löydät verkkokoulutukset sivun alalaidasta)

Lue Lisää
...
Kuljettajien ammattipätevyys vanhenee 10.9.2019!

25. helmikuuta 2019

Mikä on kuljettajan ammattipätevyys? Kuka tarvitsee ammattipätevyyden? Kuinka ammattipätevyys hankitaan? Lue blogistamme lisää tai tutustu kattavaan koulutustarjontaamme.

Lue Lisää
...
5 syytä panostaa työntekijöiden kouluttamiseen henkilöstön vaihtuvuudesta huolimatta

11. joulukuuta 2018

Koulutuskustannukset ovat harmillisen usein säästötalkoiden ensimmäisillä sijoilla. Mielessä saattaa pyöriä huoli koulutusten hyödyllisyydestä – menevätkö rahat hukkaan, jos kouluttamasi ihmiset vaihtavat työpaikkaa? Vastaus on kuitenkin yksiselitteinen: ei.

Lue Lisää
...
Verkkokoulutukset tuovat EHS-perehdytyksiin joustavuutta ja kustannussäästöjä

11. joulukuuta 2018

Uudistimme Koulutusmaailma-palvelun vastaamaan yritysten työturvallisuus-, työhyvinvointi- ja ympäristöturvallisuuden koulutustarpeisiin entistäkin paremmin. Suosittujen EHS-koulutustemme rinnalta löytyy nyt kattava valikoima kustannustehokkaita verkkokoulutuksia.

Lue Lisää
...
Koulutusmaailma on uudistunut!

2. joulukuuta 2018

Koulutusmaailma on saanut uuden moderni ulkoasun ja koulutuksia on saatavilla nykyään myös verkkokouluksina!

Lue Lisää