Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Olemme koonneet tälle sivulle yleisimmät kysymykset Koulutusmaailma-palvelusta ja koulutuksistamme.

VERKKOKOULUTUKSET

Mitä laitteistovaatimuksia on verkkokoulutuksen suorittamiselle?

Verkkokoulutus toimii parhaiten Chrome-selaimella ja tietokoneella. Verkkokoulutuksissamme on spiikkaus, joten tarvitset myös erilliset kaiuttimet, elleivät ne ole laitteessasi sisäänrakennettuina. Muita laitteisto- tai sovellusvaatimuksia ei ole.

Miten verkkokoulutus suoritetaan?

Pääset heti tilauksen jälkeen suorittamaan tilaamaasi verkkokoulutusta. Käyt koulutuksen omaan tahtiisi, suoritat tehtävät hyväksytysti ja kortti saapuu sinulle postissa.

Voiko koulutuksen suorittaa osissa tai jättää kesken?

Kyllä, koulutuksen voi suorittaa osissa ja jättää milloin tahansa kesken. Koulutus jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi.

Kuinka kauan tunnukset ovat voimassa?

Tunnukset ovat ikuisesti voimassa.

Kauan koulutus kestää?

Tämä riippuu koulutuksesta. Valtaosa verkkokoulutuksistamme kestää 2-4 tuntia, mutta tarjoamme myös lyhyempiä, alle tunnin koulutuksia.

Mitä jos en pääse loppukokeesta läpi?

Aivan kuten valtaosassa luokkakoulutuksiakin, verkkokoulutuksiemme loppukokeen voi uusia yhteensä 3 kertaa. Mikäli kaikki kolme suoritusta ovat hylättyjä, sinun on tilattava ja suoritettava kurssi uudelleen.

Saako verkkokoulutuksista kuljettajien ammattipätevyysmerkinnän?

Valitettavasti verkkokoulutuksista ei ole mahdollista saada ammattipätevyysmerkintää tällä hetkellä Trafin ohjeiden mukaisesti.

Onko verkkokoulutus yhtä pätevä kuin vastaava luokkakoulutus?

Kyllä on. Verkkokoulutuksemme sisältävät samat läpikäytävät asiat mitä vastaava luokkakoulutuskin, pois lukien mahdolliset käytännön harjoitukset, joita järjestämme yritys- ja koulutuskohtaisesti erikseen.

Suoritin verkkokoulutuksen hyväksytysti, mitä nyt?

Suorituksesi näkyy järjestelmässämme ja siirtyy siitä korttipainoon. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa korttiasi saapuvaksi postissa.

Voinko tilata verkkokoulutuksen esim. 300 henkilölle?

Voit tilata verkkokoulutuksia niin suurelle määrällä kuin haluat. Suuremmissa tilauksissa voit halutessasi ottaa yhteyttä suoraan meihin ja autamme tilauksessa.

KORTTI

Miten saan kortin kun olen suorittanut koulutuksen?

Kortti postitetaan ilmoittamaasi postitusosoitteeseen.

Kelpaako tämä kortti tilaajalle/yritykselle X?

Vastaus on kyllä, mutta varauksella. Lähes kaikki Suomessa koulutettavat lyhytkoulutukset, mukaan lukien Työturvallisuuskortti, eivät pohjaudu lain vaatimuksiin. Vaatimus näille koulutuksille tulee siis tilaajilta. Kiwa Koulutusmaailmassa emme tiedä kelpaako esim. Trukkikorttimme yrityksen X tehtaalle, se sinun tulee selvittää etukäteen ennen koulutusta. Tähän saakka ei kertaakaan ole tullut vastaan tilannetta, etteikoulutuksemme olisi kelvannut.

Onko verkkokoulutuksen ja luokkakoulutuksen kortti eri?

Ei ole, kummastakin saa saman pätevyyden. Ainoat erot tulevat esim. lisämerkinnöistä käytännön harjoitteluun liittyen.

Kelpaako tämä kortti ulkomailla?

Tämä on tapauskohtaista. Yleensä ulkomailla tilaajayritys määrittelee vaatimukset koulutukselle ja sen sisällölle. Lisäksi on huomioitava paikallinen lainsäädäntö. Siten on mahdoton antaa yleispätevää vastausta siihen, kelpaako koulutuksemme ulkomailla. Valtaosassa tapauksista koulutuksemme on kelvannut, mutta esimerkiksi suomalainen SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus ei kelpaa tällä hetkellä Ruotsissa.

Kauan kortin saapuminen kotiini kestää?

Keskimäärin saapumisaika on noin 2-3 viikkoa suorituspäivämäärästä.

MAKSUEHDOT

Mitkä ovat maksuehdot käyttäessä Checkout-maksutapaa?

Katso Checkout-maksutavan maksuehdot tästä linkistä https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

MUUT

Mikä on Nonstop-koulutus?

Nonstop-koulutus on kaikille avoin koulutus, joka toteutuu varmasti. Nonstop-koulutuksia järjestetään monilla paikkakunnilla Suomessa.

Miksi joskus “Kaikille avoin” koulutuspäivä ei aina toteudu?

Mikäli koulutuspäivään on tullut liian vähän ilmoittautuneita, koulutuspäivä ei toteudu. Ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille aina peruutuksista.

TIETOSUOJA

Mihin tarvitsette yhteystietojani?

Tarvitsemme yhteystietojasi ilmoittaaksemme sinut koulutukseen, laskutusta varten ja verkkokoulutuksien osalta verkkokoulutuksen suorittamiseen.

Mihin tietoni tallentuvat?

Tietosi on tallennettu pilvipalveluumme, jolla hallinnoimme Koulutusmaailma-palvelua ja laskutusohjelmistoamme. Lue tarkempi kuvaus tietosuojaselosteestamme.

Voinko halutessani poistaa tietoni rekisteristänne?

Voit, katso tarkemmat ohjeet tietosuojaselosteestamme.