Nostotyön suunnittelija ja valvoja -koulutus - Verkkokoulutus

 • 249 € (+ALV 24%)

4.3 / 5 - 29 Arvostelua

2021 suorittaneista 100% suosittelisi tätä verkkokurssia työkaverille*

Nostotyön suunnittelija ja valvoja -koulutuksessa käsitellään keskeisimmät nostotyön turvallisuuteen vaikuttavat asiat. Koulutuksen tavoitteena on varmistaa nostotyön turvallinen suorittaminen sekä antaa perustiedot työantajan vastuusta toimittaessa nostotyössä suunnittelijana tai valvojana.

Nostotyön valvojan osaamistason minimivaatimus ja menetelmät on kuvattu standardissa SFS -ISO 23813. Tämän standardin mukaan valvojan on oltava iältään vähintään 20-vuotias. Lisäksi hänellä on oltava kokemusta nostotöistä nosturin kuljettajana, merkinantajana, taakan kiinnittäjänä tai muusta vastaavasta tehtävästä vähintään kaksi vuotta.

Hinta sisältää ladattavan kurssitodistuksen

*Mittausjakso 16.1 - 16.4.2021


Lue Lisää

 • Näytä lisää vaihtoehtoja

Nostotyön suunnittelija ja valvoja -verkkokoulutuksen agenda:

Koulutuksessa käydään läpi olosuhteiden ja sijainnin, liikenteen, taakan, sekä muiden töiden vaikutukset nostotöihin ja miten niitä tulee huomioida. Lisäksi perehdytään nostosuunnitelman sisältöön.

 • Vastuut
 • Lainsäädäntö ja standardit
 • Nostotyön suunnittelu ja turvallisuus
 • Nosturin valinta
 • Nostolaitteiden ja apuvälineiden valinta
 • Henkilöstön valinta/kriteerit
 • Turvallisuuden varmistaminen
 • Tiedottaminen
 • Luvanvaraiset työt
 • Nostosuunnitelma
 • Nostotyön suorittamisen tarkistaminen
 • Nostotyön valvonta
 • Työn päättäminen
 • Loppukoe

Verkkokoulutuksen kesto on keskimäärin 3 tuntia.

⚠ Huom! Verkkokoulutuksesta ei saa ISO 23813 standardin mukaista pätevyyttä, vaan se edellyttää kaksipäiväisen lähikoulutuksen suorittamista, lue lisää osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/palvelumme/koulutus-nostotyonvalvojan-patevyys-iso-23813/

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mitä teen, jos en pääse loppukokeesta läpi ensimmäisellä yrityksellä?
Koulutuksen kokeen voi uusia 2 kertaa. Materiaalia voi kerrata rajattomasti ennen koetta.
Onko verkkokoulutuksella suorituksen aikarajaa?
Suoritusaikaa ei ole rajattu. Voit aloittaa kurssin sopivana ajankohtana ja käydä kurssia pienissä pätkissä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä ja tilaamiseen linkittyvissä ongelmissa. Palvelemme sinua arkisin klo 8-16 seuraavissa kanavissa: sähköpostitse osoitteessa verkkokoulutukset@koulutusmaailma.fi sekä puhelimitse +358 10 2399 060 (Puhelun hinta 8,8 snt/min sis. alv). Tavoitat meidät myös klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa chat-ikonia.

Etsitkö koulutusvaihtoehtoa isommalle osallistujamäärälle tai koko organisaatiolle?

Myyntipäällikkömme Mikko Nordlund auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun ja tekee juuri teidän organisaationne tarpeisiin räätälöidyn tarjouksen. Tavoitat Mikon sähköpostitse mikko.nordlund@kiwa.com tai puh. 040 839 9942.

Kiwa Inspecta on laadun tae

Kiwa Inspecta Koulutusmaailman verkkokoulutukset on luotettava vaihtoehto perinteiselle luokkahuonekoulutukselle, kun haluat säästää aikaa ja rahaa. Verkkokoulutuksen etuna on yhteneväinen koulutus kaikille. Koulutuksen pääsee aloittamaan koska tahansa. Kurssilaisten palautteiden mukaan Kiwa Inspecta Koulutusmaailman verkkokoulutus ”voittaa luokassa istumisen 100–0".

Kiwa Inspecta Koulutusmaailma on Suomen suurin turvallisuuskoulutusten järjestäjä. Koulutamme yli 30 000 henkilöä vuosittain. Kiwa Koulutusmaailman koulutukset tarjoaa Kiwa Inspecta, Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja yli 5000 henkilön voimin.

Sinun ei tarvitse uskoa meitä verkkokoulutusten laadukkuudesta. Tyytyväiset kurssilaiset puhukoon puolestamme - tilaa jo tänään.

Albert

Suosittelen kaikille ketkä nostotöiden kanssa ovat tekemisissä!

Pauli S

Tuleehan tässä säästöä selvästi kun ei tarvitse koko päivää varata kurssille.

Tarvitsetko työssäsi myös muita pätevyyksiä?

Pidä huolta osaamisestasi myös telinetöissä Telinetyöturvallisuuden-verkkokoulutuksella. Muista myös suositut Nosturikortti ja Trukkikortti, jotka suoritat helposti ja joustavasti verkossa. Tarjoamme myös Putoamissuojainten tarkastajakoulutusta.

OrganisoijaKiwa Inspecta
Kesto (tunnit)3
Arvosteluja yhteensä 29
4.3 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
Otto
10. huhtikuuta 2021

Mielestäni jossain kohdissa selostus ja diosta olisi voinut ymmärtää asian kahdella eri tavalla. Ikävä kyllä, en listannut niitä ylös.

Jaakko
30. maaliskuuta 2021

Erinomainen koulutus kaikin puolin!

Tero
19. maaliskuuta 2021

- Lukija takeltelee sanoissaan. - Joissain kohdissa oli tarpeetonta taustamelua. - Hinta-laatusuhde ei oikein kohdannut. - Jäin kaipaamaan kirjallista kurssimateriaalia, johon voisi palata myöhemmin kurssin jälkeen.

Jaakko
27. helmikuuta 2021

Mukavampaa, kuin luokassa istuminen.

Petri
11. helmikuuta 2021

Nostosuunnitelman tekeminen ns. harjoitustyönä olisi hyvä lisä.