Työturvallisuuskortti - Nonstop

  • 69 € (+ALV 24%)

4.8 / 5 - 13 Arvostelua

Koulutuksen kieli
Tyyppi
Valitse koulutus

Työturvallisuuskortti koronasta johtuen kätevänä etäkoulutuksena. Varaa alla olevasta linkistä:

Työturvallisuuskortti
etäkoulutus


Kaikki Työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään tällä hetkellä etäkoulutuksina, webinaareina. Varaa oma koulutuksesi tästä: Työturvallisuuskortti webinaari


Työturvallisuuskortti
etäkoulutus 

Kiwa Koulutusmaailma tarjoaa Työturvallisuuskorttikoulutukset läheltäsi. Koulutuspaikkakunnat ovat Tampere, Turku, Lahti, Vantaa ja Espoo (lähellä Helsinki). Näillä paikkakunnilla Työturvallisuuskorttikoulutuksilla on toteutumistakuu. Muilla paikkakunnilla tarjoamme paljon avoimia luokkahuonekoulutuksia.

Työturvallisuuskortti on kehitetty työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on antaa perustietoa työsuojelusta, herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen ja pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita. 

Työturvallisuuskortti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortin voimassaolo on viisi (5) vuotta, jonka jälkeen se uusitaan 5 vuoden välein Työturvallisuuskorttia ei ole mahdollista suorittaa netissä verkkokoulutuksena, vaan se käydään aina 8 tunnin luokkahuonekoulutuksena. Työturvallisuuskortti on henkilökohtainen. Työturvallisuuskorttikoulutus on Työturvallisuuskeskuksen eli TTK:n ylläpitämä koulutusohjelma. 

Työturvallisuuskorttikoulutus sisältää laadukkaan kurssimateriaalin ja päivän lopussa on koe, jossa on monivalintakysymyksiä. Hyväksytty koe mahdollistaa työturvallisuuskoulutu-ksen läpäisyn. Koekysymykset vaihtelevat koulutuksittain. 

Miksi jokaisen työntekijäsi kannattaa suorittaa Työturvallisuuskortti?

Työtapaturmia sattuu työpaikoilla yli 100 000 vuosittain. Pelkästään rakennuskohteissa tapahtuu vuosittain noin 10 000 työtapaturmaa. Työturvallisuuskorttikoulutus on hyvä lähtökohta työpaikoilla turvallisesti toimimiseen ja esimerkiksi rakennusalalla se on yleensä edellytys työn tekemiselle. Kurssi on suunnattu rakennus-, teollisuus- ja kuljetusalan ammattilaisille ja työmailla vieraileville henkilöille, mutta kurssille osallistuu myös monissa muissa ammateissa toimivia henkilöitä.

Työnantajan on lain mukaisesti huolehdittava, että työntekijät on perehdytetty toimimaan turvallisesti työmailla ja että jokainen pystyy tekemään työtä turvallisesti koko työuransa. Työturvallisuutta ohjaa Työturvallisuuslaki (TTL 738/2002).

Voiko Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaa netissä?

Työturvallisuuskorttia ei ole mahdollista suorittaa netissä verkkokoulutuksena, vaan se käydään aina 8 tunnin luokkahuonekoulutuksena, myös Työturvallisuuskorttia uusivien kertauskoulutus. Voit varata kurssin jo tänään, Kiwa Koulutusmaailma kouluttaa Vantaalla, Tampereella, Turussa, Espoossa ja Lahdessa päivittäin. 

Onko koulutus saatavilla englanniksi tai ruotsiksi?

Työturvallisuuskorttikoulutus järjestetään, sillä kielellä, jolla se on ilmoitettu pidettäväksi, suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Ilmoittautumalla tai saapumalla koulutukseen vahvistat, että ymmärrät riittävän hyvin ilmoitettua kieltä. Koulutettavan on kuitenkin mahdollista tuoda mukanaan oma tulkki, jonka on oltava riittävän ammattitaitoinen kääntämään puheen ja kurssimateriaalin suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. ja joka tuntee työturvallisuuteen liittyvät käsitteet ja termit niin, että pystyy ne kääntämään ymmärrettävästi. Tulkkaus ei saa häiritä muuta opetusta.Kurssilaisen oppimisen tueksi kouluttaja voi jakaa osallistujalle myös muunkielistä Työturvallisuuskortti -materiaalia käsiteltävien asioiden ymmärtämistä helpottamaan.

Onko Työturvallisuuskortti hyväksytty kuljettajien ammattipätevyyskoulutus?

Työturvallisuuskortti on hyväksytty kuljettajien ammattipätevyyskoulutukseksi. Kiwa Koulutusmaailman luokkahuoneessa toteutettavat Työturvallisuuskorttikurssit toteutetaan kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksina (ns. direktiivikoulutus tai direktiivipäivä). Huomioithan, että webinaarina toteutettavista koulutuksista ei saa ammattipätevyysmerkintää.  

Olen ostamassa työturvallisuuskoulutusta toiselle henkilölle - miten toimin? 

Työturvallisuuskoulutuksen voi ostaa joko koulutettava henkilö itse, päällikkö omille johdettavilleen tai henkilöstön edustaja koko henkilökunnalle. Voit tilata useita työturvallisuuskoulutuksia henkilökunnalle helposti verkkokaupastamme ja luovuttaa niitä eteenpäin henkilöille. Jos koulutuksen suorittavia henkilöitä on satoja, autamme mielellämme työturvallisuuskorttikoulutusten hankintaprosessissa ja järjestämme tarvittaessa yrityskohtaisia turvallisuuskoulutuksia asiakkaan tiloissa. 

Mitä Työturvallisuuskorttikoulutus sisältää?

Työturvallisuuskorttikoulutuksen jälkeen suorittaja tuntee nolla tapaturmaa-periaatteen, työturvallisuusvastuut, yhteisen työpaikan määritelmän ja toimijoiden roolit. Hän osaa tunnistaa yhteisen työpaikan kuormitustekijöitä ja vaaroja. 


Työturvallisuuskoulutuksen tavoitteena on:

  • Parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä
  • Tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla
  • antaa perustietoa työsuojelusta
  • vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta
  • herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen
  • pyrkiä vähentämään työtapaturmia, vaaratilanteita ja haitallista kuormittumista

Tentti - läpäisty koe varmistaa Työturvallisuuskoulutuksen onnistuneen suorituksen

Kuinka kauan koulutus kestää?

Työturvallisuuskorttikoulutus kestää aina 8 tuntia, sisältäen 30 minuutin lounasajan.

Miksi koulutus kannattaa hankkia Kiwa Koulutusmaailmasta?

Kiwa Koulutusmaailman Nonstop-työturvallisuuskoulutuksia järjestetään päivittäin paikkakunnilla Tampere, Turku, Lahti, Vantaa ja Espoo (lähellä Helsinki). Muissa kaupungeissa järjestetään avoimia kurssipäiviä. Koulutamme yli 30 000 henkilöä vuosittain.

Pätevyyskoulutuksistamme suosituimpia ovat TyöturvallisuuskorttikoulutusTulityökorttikoulutusTieturvakorttikoulutus- sekä Henkilönostin-verkkokoulutus ja Trukkikortti-verkkokoulutus. Näistä valtaosa on saatavilla myös verkkokoulutuksena. 

Kiwa Koulutusmaailman koulutukset järjestää Kiwa Inspecta, johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Lue lisää www.kiwa.com

Huomioitavaa ennen koulutusta

Huomioithan, että käsittelemme Työturvallisuuskorttikoulutusten netissä tehdyt ilmoittautumisvaraukset arkisin, joten saatat saada viikonlopun tai pyhäpäivän ilmoittautumisesta vahvistuksen vasta seuraavana arkipäivänä. Tämä ei estä sinua saapumasta paikan päälle koulutukseen. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, jotta kurssinjohtaja voi varmistaa henkilöllisyytesi. 

OrganisoijaKiwa Inspecta
Kesto (tunnit)8
AMP mahdollinenKyllä
Kesto (päivää)1
voimassa (vuotta)5
Sisältää kortinKyllä
TarjoiluLounas sekä kaksi kahvitaukoa
Arvosteluja yhteensä 13
4.8 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä