Työturvallisuuskortti - Nonstop

  • 69 € (+ALV 24%)

4.8 / 5 - 13 Arvostelua

* Markkinoiden edullisin hinta * Sisältää lounaan ja kahvit * Paljon parkkitilaa * Huippukouluttajat * Koulutuksia joka päivä klo 8-16 * Toteutuu varmasti
Lue Lisää

Koulutuksen kieli
Tyyppi
Valitse päivämäärä

Työturvallisuuskortti on kehitetty työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on antaa perustietoa työsuojelusta, herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen ja pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita. Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Työturvallisuuskortti uusitaan 5 vuoden välein käytävällä, 8 tunnin luokkahuonekoulutuksella. Työturvakortti on henkilökohtainen. Työturvallisuuskorttikoulutus on työturvallisuuskeskuksen eli TTK:n ylläpitämä koulutusohjelma. Kuljettajien ammattipätevyys Työturvallisuuskortti on hyväksytty kuljettajien ammattipätevyyskoulutukseksi. LIS Group Oy:n Työturvallisuuskorttikurssit toteutetaan kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksina (ns. direktiivikoulutus tai direktiivipäivä). Koulutus toteutetaan sillä kielellä, jolla se on ilmoitettu pidettäväksi. Ilmoittautumalla tai saapumalla koulutukseen vahvistat, että ymmärrät riittävän hyvin ilmoitettua kieltä. Koulutettavan on kuitenkin mahdollista tuoda mukanaan oma tulkki, jonka on oltava riittävän ammattitaitoinen ja joka tuntee työturvallisuuteen liittyvät käsitteet ja termit niin, että pystyy ne kääntämään ymmärrettävästi. Tulkkaus ei saa häiritä muuta opetusta.

OrganisoijaLIS Group Oy
Kesto (tunnit)8
AMP mahdollinenKyllä
Kesto (päivää)1
voimassa (vuotta)5
Sisältää kortinKyllä
TarjoiluLounas sekä kaksi kahvitaukoa
Arvosteluja yhteensä 13
4.8 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
27. helmikuuta 2019

Käsiteltiin omaan toimeen liittyviä asioita. Työnantaja hoiti ilmoittautumiset. Esimerkkitapaukset oli syventävä lisä koulutukseen. Rento, avoin. Mukava koulutus.

25. helmikuuta 2019

Kurssille pääsi lyhyellä varoajalla. Vaikka kurssin pitäjä sanoi, että kurssilaiset tekevät päivän, niin pakko antaa erityistä kiitosta kurssin pitäjälle ilmapiirin luomisesta! Hienoa, että kurssi käytiin läpi käytännön esimerkkejä hyödyntämällä!

20. helmikuuta 2019

Kouluttaja täys 10

7. helmikuuta 2019

Kouluttaja otti kaikki huomioon asiantuntevasti. Ammattitaso hyvin korkea.

22. tammikuuta 2019

Kouluttaja erittäin pätevä, käytönnönläheinen, mielenkiintoinen ja huomioi jokaista paikallaolijaa. Kiitos