Tulityökortti - Nonstop

  • 86 € (+ALV 24%)

4.9 / 5 - 11 Arvostelua

* Markkinoiden edullisin hinta * Sisältää lounaan ja kahvit * Paljon parkkitilaa * Huippukouluttajat * Koulutuksia joka päivä klo 8-16 * Toteutuu varmasti
Lue Lisää

Koulutuksen kieli
Tyyppi
Kaupunki
Valitse päivämäärä

Tulitöiden turvallisuustutkinto on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön hyväksymä tutkinto, jolla varmistetaan, että tulityöntekijällä ja tulityöluvan myöntäjällä on riittävä tieto tulityöturvallisuudesta. Tulityökoulutus sekä katto-ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016, jonka jälkeen suoritettu tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään sekä ”perinteisiä” tulitöitä että katto-ja vedeneristysalan tulitöitä. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa kortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia tulitöitä: tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään vain tulitöitä ja katto-ja vedeneristysalan tulitöiden turvallisuustutkinto vain katto- ja vedeneristysalan tulitöitä. Tulitöiden turvallisuustutkinnon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta tulityöhön liittyvistä riskeistä, ennaltaehkäistä vahinkoja ja opettaa oikeaa toimintaa mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Tutkinto edellyttää tulitöiden turvallisuuskurssin ja kurssikokeen suorittamista. Tulitöiden turvallisuuskurssi sisältää teoriaosion, harjoitusosion ja tutkintokokeen. Tulityökortti on määräaikainen todistus hyväksytysti suoritetusta tulitöiden turvallisuustutkinnosta. SPEKin myöntämä tulityökortti on voimassa muissa Pohjoismaissa, ja pohjoismaisten palontorjuntaliittojen myöntämät tulityökortit hyväksytään vastaavasti Suomessa. Tulityöpätevyys voidaan osoittaa myös SPEKin myöntämällä, älypuhelimelle ladattavalla mobiilikortilla. Kortti voidaan ladata 1.1.2016 jälkeen suoritetun tulityökortin sisältämillä, kortinhaltijaa yksilöivillä tiedoilla.

OrganisoijaKiwa Inspecta
TarjoiluLounas sekä kaksi kahvitaukoa
Arvosteluja yhteensä 11
4.9 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
12. helmikuuta 2019

Ihan mielenkiintoinen kurssi, opin uutta. Tuli opittua uusia asioita. Tuli käytännöllisiä esimerkkejä. Hyvä kurssi!

10. tammikuuta 2019

Poperpoint-esitys erinomainen!! Kouluttaja 5/5. Hyvä koulutus, ei moitteita!

31. heinäkuuta 2018

Hyvä koulutus verrattuna ammattikoulun järjestämään koulutukseen. Hyvä sähköposti-ilmoitus ennen kurssin alkua. Hyvä koulutusmateriaali.

25. toukokuuta 2018

Käynyt useita korttikoulutuksia. Hyvä koulutaja, rento ilmapiiri. Esimerkit hyödyllisiä.

17. toukokuuta 2018

Asian olisi ehkä pystynyt tiivistämään pienempään pakettiin, mutta toisaalta kertaus on opintojen äiti. Koulutus tarjosi sellaisia näkökulmia, joita ei muuten olisi tullut mieleen.