Sähkötyöturvallisuuskortti - Verkkokurssi

  • 159 € (+ALV 24%)

5.0 / 5 - 6 Arvostelua

SFS6002 Sähkötyöturvallisuuskortti helposti verkkokoulutuksena Suomen halvimpaan hintaan! Suorita verkkokurssi missä vain, milloin vain, omaan tahtiisi kerralla tai osissa. Koulutus on täysin visuaalinen ja siten miellyttävä seurata. Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla vaikeatkin aiheet sähkötyöturvallisuudesta aukaeavat maallikoillekin.
Lue Lisää

Koulutuksen kieli
Tyyppi

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa käydään läpi sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset standardin SFS 6002 mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi havainnollistava ja mielenkiintoinen esimerkkitarina, jonka kautta sähkötöiden vaarat ja oikeiden toimintamallien merkitys sähkötöissä avautuvat opiskelijalle aivan uudella tavalla. Koulutus on täysin visuaalinen ja siten miellyttävä seurata. Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla vaikeatkin aiheet sähkötyöturvallisuudesta aukaeavat maallikoillekin. Sähkön vaarallisuus, tyypilliset kuolemaan johtaneet sähkötapaturmat ja niiden syyt Sähkötyöturvallisuutta koskevat määräykset ja ohjeet sekä sähkötöiden turvallisuuden organisointi ja henkilöiden vastuut Turvalliset työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset Työskentely jännitteettömänä Lähi- ja jännitetyöt Käyttö- ja kunnossapitotyöt sekä opastaminen

OrganisoijaLIS Group Oy
Kesto (tuntia)4
AMP mahdollinenEi
voimassa (vuotta)5
Sisältää kortinKyllä
Arvosteluja yhteensä 6
5.0 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
21. helmikuuta 2019

Koulutus oli erittäin hyvä, paljon parempi kuin päivän luento. Välitehtävät oli kehittäviä

27. joulukuuta 2018

Verkkokoulutus oli hyvä ja todella selkeä. Testi oli myös tiivistetty hyvin ja kaikki tarpeellinen tieto oli esillä ja käytiin läpi.

16. lokakuuta 2018

Hyvä koulutus! Hienoa, että näitä saa nykyään verkossa puuduttavan luokkaistumisen sijaan

26. syyskuuta 2018

Paras sähkötyöturvallisuuskoulutus tähän asti!

28. toukokuuta 2018

Kaikki tarpeellinen löytyi. Paljon tuli uutta asiaa, vähän turhankin paljon omalle ymmärrykselle ja pohjatiedolle. Ammattitaitoinen. Mielenkiintoinen.