Sähkötyöturvallisuuskortti | Suorita koulutus netissä

 • 159 € (+ALV 24%)

4.2 / 5 - 44 Arvostelua

Sähkötyöturvallisuuskortti pohjautuu sähkötyöturvallisuusstandardiin SFS 6002 ja vaaditaan kaikilta sähköalalla työskenteleviltä. Koulutus on uusittava aina 5 vuoden välein. Verkkokoulutuksella suoritat tai uusit sähkötyöturvallisuuskorttisi helposti ja edullisesti – vastaa 8 tunnin luokkahuonekoulutusta.

Koulutuksesta myönnettävä Sähkötyöturvallisuuskortti on voimassa viisi vuotta. Verkkokoulutuksella kortin saa uusittua vain 4–5 tunnissa suoritusnopeudesta riippuen. Säästät aikaa ja rahaa verrattuna 8 tunnin luokkahuonekoulutukseen.

Hinta 159€, sisältäen ladattavan kurssitodistuksen ja kortin ilmoitettuun osoitteeseen postitettuna.


Lue Lisää

 • Näytä lisää vaihtoehtoja

Sähkötyöturvallisuus SFS6002-kortti — verkkokurssin agenda:

Sähkötyöturvallisuuskortti -kurssin sisältö perustuu SFS6002-standardiin ja kurssi täyttää sähköturvallisuuslain 1135/2016 83§ asettamat vaatimukset. ​Koulutuksen suorittanut tuntee sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -standardin, sähkön vaarat sekä oikeat työskentelytavat, käyttötoimenpiteet ja kunnossapitokäytännöt.

 • Tervetuloa kurssille/ johdanto kurssiin
 • Sähköntyön vaarallisuus, tyypilliset kuolemaan johtaneet sähkötyötapaturmat ja niiden syyt 
 • Ensiapu
 • Lainsäädäntö ja vastuut
 • Sähkötyöturvallisuusmääräykset ja -ohjeet
 • Sähkötyöturvallisuuskäytännön organisointi ja henkilöiden vastuut 
 • Turvalliset työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet 
 • Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset 
 • Työskentely jännitteettömänä 
 • Lähi- ja jännitetyöt 
 • Käyttö- ja kunnossapitotyöt sekä opastaminen
 • Yhteenveto
 • Kurssilla on standardin SFS 6002 mukaiset testikysymykset ja koe​

Voit suorittaa Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen helposti, ajasta ja paikasta riippumatta oman aikataulusi mukaan, joko kerralla tai osissa. Verkkokoulutuksen suorittamista varten ei tarvitse asentaa tietokoneelle tai mobiililaitteelle mitään, etkä tarvitse edes mikrofonia tai videoyhteyttä. Mielenkiintoisten videoiden ja harjoitustehtävien avulla opit helposti myös vaikeiltakin tuntuvat asiat.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mitä teen, jos en pääse loppukokeesta läpi ensimmäisellä yrityksellä?
Koulutuksen kokeen voi uusia 2 kertaa. Materiaalia voi kerrata rajattomasti ennen koetta.
Onko verkkokoulutuksella suorituksen aikarajaa?
Suoritusaikaa ei ole rajattu. Voit aloittaa kurssin sopivana ajankohtana ja käydä kurssia pienissä pätkissä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä ja tilaamiseen linkittyvissä ongelmissa. Palvelemme sinua arkisin klo 8-16 seuraavissa kanavissa: sähköpostitse osoitteessa verkkokoulutukset@koulutusmaailma.fi sekä puhelimitse +358 10 2399 060 (Puhelun hinta 8,8 snt/min sis. alv). Tavoitat meidät myös klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa chat-ikonia.

Etsitkö koulutusvaihtoehtoa isommalle osallistujamäärälle tai koko organisaatiolle ?

Myyntipäällikkömme Mikko Nordlund auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun ja tekee juuri teidän organisaationne tarpeisiin räätälöidyn tarjouksen. Tavoitat Mikon sähköpostitse mikko.nordlund@kiwa.com tai puh. 040 839 9942.

Kiwa Inspecta on laadun tae

Kiwa Inspecta Koulutusmaailman verkkokoulutukset on luotettava vaihtoehto perinteiselle luokkahuonekoulutukselle, kun haluat säästää aikaa ja rahaa. Verkkokoulutuksen etuna on yhteneväinen koulutus kaikille. Koulutuksen pääsee aloittamaan koska tahansa. Kurssilaisten palautteiden mukaan Kiwa Inspecta Koulutusmaailman verkkokoulutus ”voittaa luokassa istumisen 100–0".

Kiwa Inspecta Koulutusmaailma on Suomen suurin turvallisuuskoulutusten järjestäjä. Koulutamme yli 30 000 henkilöä vuosittain. Kiwa Koulutusmaailman koulutukset tarjoaa Kiwa Inspecta, Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja yli 5000 henkilön voimin.

Sinun ei tarvitse uskoa meitä verkkokoulutusten laadukkuudesta. Tyytyväiset kurssilaiset puhukoon puolestamme - tilaa jo tänään.

Teija
27. maaliskuuta 2020

Sisällöltään mielenkiintoinen, hyvät esimerkit ja harjoitukset, säästää aikaa ja rahaa. Työnantajan näkökulmasta erinomainen vaihtoehto luokkakoulutukselle :)

Arto
21. maaliskuuta 2020

Älyttömän hyvä että pystyy tekeen omaan tahtiin

Tarvitsetko työssäsi myös muita pätevyyksiä?

Kaipaako työturvallisuusosaamisesi päivitystä - voit valita webinaarina suoritettavan TTK:n Työturvallisuuskortin ja verkkokoulutuksena saatavan Kiwa Inspectan Työturvallisuuskurssin välillä. Tarjoamme myös energiatehokkuus -verkkokurssia joka auttaa hahmottamaan taloudellisia energiatehokkuusnäkökohtia teollisuudessa, toimistoissa ja työkoneiden sekä ajoneuvojen parissa. Työskenteletkö räjähdysvaarallisten ilmaseosten parissa? Suorita myös ATEX-verkkokoulutus, joka antaa yleisperehdytyksen räjähdysvaarallisiin tiloihin. Trukkikortti on yksi suosituimmista verkkokoulutuksistamme.

OrganisoijaKiwa Inspecta
Kesto (tunnit)4
AMP mahdollinenEi
voimassa (vuotta)5
Sisältää kortinKyllä
Arvosteluja yhteensä 44
4.2 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
Kimi
20. toukokuuta 2020

Ennakkoluuloista poiketen hyödyllinen kurssi.

timppa
15. toukokuuta 2020

Tärkeä aihe.

Miikka
7. toukokuuta 2020

Itselleni normikurssi toimii paremmin. Tosin tällä hetkellä ei muuta vaihtoehtoa kuin tehdä näin.

niko
30. huhtikuuta 2020

hyvää matskua!

Aku
20. huhtikuuta 2020

Itse en luokkakoulutuksissa meinaa pysyä perässä kun asiaa on niin paljon. Hyvä juttu että tässä pystyy tekemään omaan tahtiin.