Sähkötyöturvallisuuskortti | Suorita koulutus netissä

 • 159 € (+ALV 24%)

4.2 / 5 - 44 Arvostelua

* Aloita koulutus jo tänään! * Suorita missä ja milloin vain * Suorita omaan tahtiisi * Suorita koulutus osissa * Edullinen ja nopea tapa oppia * Varmistamme osaamisesi * Kouluta koko henkilökuntasi SFS6002 Sähkötyöturvallisuuskortti -koulutuksen suorittaminen tai kortin voimassaolon uusiminen käy nopeasti netissä. Samalla saat koulutuksen Suomen halvimpaan hintaan. Voit suorittaa verkkokurssin missä vain, milloin vain, omaan tahtiisi kerralla tai osissa. Voimassaolon uusiminen on mahdollista jo tänään.
Lue Lisää

Koulutuksen kieli
Tyyppi

Sähköturvallisuuskortti -verkkokoulutus on visuaalinen ja miellyttävä seurata. Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla sähkötyöturvallisuusasiat aukeavat maallikoillekin. 

Kurssilla on standardin SFS 6002 mukaiset testikysymykset ja koe, jolla testataan oppiminen ja jonka perusteella myönnetään Sähkötyöturvallisuuskortti, jonka voimassaolo on viisi (5) vuotta. Verkkokurssin hinta on edullisempi, kuin luokkahuonekoulutuksessa.

Miksi henkilöstösi kannattaa suorittaa Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokurssi? 

Sähkötyöturvallisuuskoulutus edesauttaa työnantajan työturvallisuuslain (738/2002) 14 §:n mukaisen sähkötyöturvallisuus-koulutusvelvoitteen täyttymistä sähköalan työntekijöille. Laki velvoittaa työnantajaa antamaan opastusta ja ohjeistusta työntekijöille. Lue lisää sahkoala.fi. 

Mikä on Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokoulutuksen tavoite?

 • Helppous – saat nettikurssin käyntiin muutamalla napsautuksella.
 • Voit suorittaa Sähkötyöturvallisuuskortti-verkkokoulutuksen ajasta ja paikasta riippumatta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Suorita verkkokoulutus omaan tahtiisi. Voit myös jättää sen kesken ja suorittaa loppuun myöhemmin.
 • Koulutuksessa testataan oppimasi asiat välitehtävillä ja loppukokeella.- Saat todistetun merkinnän suorituksesta
 • Voit merkitä sen ansioluetteloosi. 

Mikä on verkkokoulutuksen arvo työnantajalle?

 • Säästö - yritys säästää esimiesten ajankäytössä, matkakuluista, päivärahoista, lounaista ja koulutustilaisuuden järjestämisestä.
 • Joustavuus - Koulutusta voi suorittaa hiljaisina työpäivinä, pikkuhiljaa muiden töiden lomassa.
 • Tasainen laatu – vakiomuotoisten verkkokoulutusten laatutaso ei vaihtele.
 • Jäljitettävyys - Verkkokoulutuksissa tiedät täsmälleen, mitä henkilöstö on suorittanut.
 • Varmistettu suoritus - työntekijöiden osaaminen testataan koetilanteessa ja kirjataan rekisteriin, joten he varmasti osaavat koulutuksen asiat.
 • Saavutettavuus – materiaali saavuttaa koko henkilöstösi.
 • Palaute – voit kerätä ja vastaanottaa palautetta sekä toiveita osaamisen kehittämiseen suoraan henkilöstöltä.

Kenelle Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokoulutus on suunnattu? 

Standardin SFS 6002 mukaisen sähkötyöturvallisuuskurssin tarvitsevat kaikki sähköalan töitä tekevät henkilöt, mukaan luettuna työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Sähkötyöturvallisuuskoulutus on uusittava säännöllisesti, ja se on voimassa 5 vuotta kerrallaan. Sähkötyöturvallisuuskortti-verkkokoulutus sopii hyvin sähköalan ammattihenkilöille, mutta myös opastetuille henkilöille ja maallikoille.

Miten paljon yritys säästää rahaa verkkokoulutuksella?

Usein luokkahuonekoulutuksella on hyvä vaihtoehto, mutta se on usein kallis ja järjestäjille raskas tapa kouluttaa. Esimerkkinä 20 työntekijän 4 tunnin sähkötyöturvallisuuskoulutus maksaa n. 180 euroa per henkilö, yhteensä 3600 euroa. Sähkötyöturvallisuus-verkkokurssi on aina saman hintainen, 159 eur/henkilö, joten säästöä syntyy jopa 320 euroa. Lisäksi verkkokoulutuksesta ei tarvitse maksaa päivärahoja, matkakustannuksia, koulutustilan kulua ja järjestelijöiden työn kuluja, joten säästö on vähintään 50 % luokkakoulutukseen verrattuna. Koulutuksen voi suorittaa työn hiljaisena aikana, jolloin koulutukseen kuluva aika ei häiritse muuta työtä. 

Olen ostamassa koulutusta toiselle henkilölle - miten toimin? 

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksen voi hankkia joko koulutuksen suorittava henkilö itse, esimies omalle tiimilleen tai henkilöstön edustaja koko henkilökunnalle. Jos haluat tilata koulutuksen koko henkilökunnalle, voit tilata useita koulutuksia helposti verkkokaupastamme ja luovuttaa niitä eteenpäin henkilöille. Jos koulutuksen suorittavia henkilöitä on satoja, autamme mielellämme koulutusten hankintaprosessissa. 

Mitä Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokoulutus sisältää?

Netissä suoritettavalla sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksessa käydään läpi sähkötyön turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset standardin SFS 6002 mukaisesti. Sähköturvallisuuskortti-verkkokurssi seurataan havainnollistavaa ja mielenkiintoista esimerkkitarinaa, jonka kautta sähkötyön vaarat ja oikeiden toimintamallien merkitys sähkötyöturvallisuudessa avautuvat kurssin suorittajalle aivan uudella tavalla. Koulutus on hyvin visuaalinen ja siten miellyttävä seurata. Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla vaikeatkin sähkötyöturvallisuusaiheet aukeavat maallikoillekin. 

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa opittavat asiat:

 • Sähköntyön vaarallisuus, tyypilliset kuolemaan johtaneet sähkötyötapaturmat ja niiden syyt 
 • Sähkötyöturvallisuusmääräykset ja -ohjeet
 • Sähkötyöturvallisuuskäytännön organisointi ja henkilöiden vastuut 
 • Turvalliset työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet 
 • Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset 
 • Työskentely jännitteettömänä 
 • Lähi- ja jännitetyöt 
 • Käyttö- ja kunnossapitotyöt sekä opastaminen

Kuinka kauan verkkokoulutus kestää?

Verkkokoulutuksen kesto on keskimäärin 4 tuntia. Suorituksen voi tehdä milloin ja missä vain, myös osissa, silloin kun oma työ sen mahdollistaa. 

Miksi Sähkötyöturvallisuuskortti kannattaa hankkia Kiwa Koulutusmaailmasta?

Kiwa Koulutusmaailma on Suomen suurin turvallisuuskoulutusten järjestäjä. Koulutamme yli 30 000 henkilöä vuosittain. Pätevyyskoulutuksistamme suosituimpia ovat TyöturvallisuuskorttikoulutusTulityökorttikoulutusTieturvakorttikoulutus- sekä Henkilönostin-verkkokoulutus ja Trukkikortti-verkkokoulutus.

Kiwa Koulutusmaailman koulutukset tarjoaa Kiwa Inspecta, Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja yli 700 osaajan voimin Suomessa ja yli 5000 henkilön voimin muissa maissa. 

Miten pääsen suorittamaan koulutusta?

Napsauta Lisää ostoskoriin-painiketta ja siirryt tilaamaan. Tilaa verkkokoulutus kuten missä tahansa verkkokaupassa asioidessasi. 

Tilauksen jälkeen pääset suorittamaan koulutusta heti. Voit myös tilata useamman verkkokoulutuksen kerralla ja osoittaa niitä toisille henkilöille, esimerkiksi tiimisi jäsenille. Hyväksyttyä suoritusta varten, muista katsoa jokainen verkkokoulutus aivan loppuun asti. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokoulutuksistamme, ota meihin yhteyttä kätevästi tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

OrganisoijaKiwa Inspecta
Kesto (tunnit)4
AMP mahdollinenEi
voimassa (vuotta)5
Sisältää kortinKyllä
Arvosteluja yhteensä 44
4.2 / 5
Kaikki arvostelut ovat koulutuksen käyneiltä henkilöiltä

Uusimmat arvostelut
Kimi
20. toukokuuta 2020

Ennakkoluuloista poiketen hyödyllinen kurssi.

timppa
15. toukokuuta 2020

Tärkeä aihe.

Miikka
7. toukokuuta 2020

Itselleni normikurssi toimii paremmin. Tosin tällä hetkellä ei muuta vaihtoehtoa kuin tehdä näin.

niko
30. huhtikuuta 2020

hyvää matskua!

Aku
20. huhtikuuta 2020

Itse en luokkakoulutuksissa meinaa pysyä perässä kun asiaa on niin paljon. Hyvä juttu että tässä pystyy tekemään omaan tahtiin.