Hygieniapassikoulutus - Kaikille avoin

  • 120 € (+ALV 24%)

0.0 / 5 - 0 Arvostelua

Koulutusmaailma™ Hygieniapassi -koulutuksella valmistaudut hygieniapassitestiin, sekä syvennät hygieiapuolen osaamistasi. Koulutus ei ole pakollinen, eli testiin voi osallistua myös ilman koulutusta.
Lue Lisää

Koulutuksen kieli
Tyyppi
Valitse koulutus

Ei suunniteltuja koulutuspäiviä tällä hetkellä

Koulutusmaailma™ Hygieniapassi -koulutuksella valmistaudut hygieniapassitestiin, sekä syvennät hygieniapuolen osaamistasi. Koulutus ei ole pakollinen, eli testiin voi osallistua myös ilman koulutusta. Elintarvikelaki (23/2006) edellyttää, että ilmoitetussa tai hyväksytyssä elintarvikehuoneistossa työskentelevän, pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsittelevän henkilön on osoitettava elintarvikehygieeninen osaaminen viimeistään 3 kk kuluessa tällaisen työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan taannehtivasti myös aiemmat elintarvikealan työt, joissa osaamisen osoittamista edellytetään.
Ilmoitettuja elintarvikehuoneistoja ovat esim. kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Hyväksyttyjä elintarvikehuoneistoja ovat esim. raakaa lihaa, kalaa, siipikarjaa tai muita eläinperäisiä elintarvikkeita ennen vähittäismyyntiä käsittelevät huoneistot.
OrganisoijaLIS Group Oy
TarjoiluAamukahvi
Arvosteluja yhteensä 0
0.0 / 5