LIS Group Oy

Suomen suurimpiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva LIS Group Oy palvelee asiakkaitaan entistä paremmin Koulutusmaailma™ -konseptin kautta.

Koulutusmaailma™ -palvelusta löydät kaikki koulutukset, useilla eri kielillä ja missä vaan. Koulutusmaailma™ -konsepti tarjoaa kaikki EHS (Enviroment, Health, Safety) lyhytkoulutukset. Olemme Trafin hyväksymä koulutuskeskus, joten pystymme toteuttamaan koulutukset myös ammattipätevyyskoulutuksina. Meiltä saat koulutukset useilla eri kielillä kuten Suomi, Ruotsi, Englanti ja Venäjä. Palvelemme joustavasti myös kansainvälisiä yrityksiä, sillä toiminta-alueenamme on koko Suomi, jonka lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia koulutuksia myös ulkomailla, kuten Venäjällä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Hinnoittelumme on edullista ja avointa

Koulutusmaailma™ -nettisivuilla näet koulutuksien hinnat aina suoraan mahdollisimman helposti ymmärrettävässä muodossa sekä pääset laskemaan ryhmäkohtaisten koulutuksien hinnan. Asiakaspalvelumme auttaa vilpittömästi yritystänne löytämään edullisimman ja tehokkaimman ratkaisun henkilöstönne kouluttamiseen. Hinnoittelumme ei sisällä piilokustannuksia.

Luotettavasti

Olemme yksi suurimmista ja pisimpään toimineista lyhytkursseja tarjoavista yrityksistä. Koulutuspalveluja tarjoava toimitamme on perustettu 1994. Kymmenien tuhansien kurssipäivien toteuttaminen on luonut vankan ja luotettavan pohjan toiminnallemme, jota asiakkaamme arvostavat. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä konserneista aina yksityishenkilöihin. Kunnia-asianamme on luotettavuus, josta kertoo myös se, että kaikkien koulutuksiemme toteutumisprosentti on yli 99,9%.

Koulutusten laatu ja vaikuttavuus

Koulutusmaailma™ -kouluttajien tasovaatimukset ovat kovat, koska koulutusten laatu on meille tärkeä asia. Kouluttajamme ovatkin Suomen asiantuntijoiden ja kouluttajien parhaimmistoa. Valvomme laatua analysoimalla aktiivisesti jokaiselta kurssilaiselta saadun palautteen sekä tekemällä satunnaisia koulutusauditointeja. Toimitamme avoimesti koulutuksien palautteita ja niiden analyysejä myös asiakkaidemme arvioitaviksi.
Kaikkien koulutuksien keskiarvot asteikolla 1-5 ovat:
  • Kouluttajan ammattitaito ja tietämys 4,6.
  • Kouluttajan esiintymistaito 4,4.

Koulutusten vaikuttavuus perustuu monipuolisen kokemuksen lisäksi asiakastarpeiden tunnistamiseen, palvelun laatuun, luotettavuuteen sekä toiminnan pitkäjänteiseen ja jatkuvaan kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Pitkä yhteistyösuhde asiakkaan kanssa mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan syvällisen ymmärtämisen ja todellisen lisäarvon tuottamisen

Helposti ja keskitetysti

Yksi Koulutusmaailma™ -konseptin perusideoista on tarjota mahdollisimman helppo tapa löytää kaikki koulutukset yhdestä paikasta. Lisäksi keskittämällä hoidat yrityksenne koulutukset mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti. Halutessanne otamme kokonaisvastuun pätevyyksienne ylläpitämisestä mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että et joudu etsimään jokaista koulutusta eri paikasta tietämättä millaista palvelun laatua saat ja millä hinnalla. Hoidamme kaikki koulutuksiin liittyvät järjestelyt kokonaisuudessaan, jotta sinä voit keskittyä oman liiketoiminnan rutiineihin ja kehittämiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Koulutusmaailma™ hoitaa järjestelyt henkilöstön infokirjeistä ja koulutustilojen sekä tarjoamisten varauksesta aina pätevyyskorttien toimittamiseen suoraan henkilöstölle. Tilaaja- ja viranomaisvaateet henkilöstön pätevyyksien voimassaolosta kiristyvät jatkuvasti. Keskittämällä koulutukset Koulutusmaailma™:lle varmistat, että henkilöstösi pätevyysrekisterit löytyvät aina samasta paikasta.

Joustavuus ja asiakaslähtöisyys

Kunnia-asianamme on asiakkaan toivomusten toteuttaminen. Tästä kertoo se, että meille on arkipäivää mm. toteuttaa koulutuksia nopealla aikataululla jopa seuraavana päivänä sekä myös iltaisin ja viikonloppuisin.