Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet
Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet
Koulutuksessa käydään läpi HACCPin periaatteet käytännön esimerkein ja HACCP-ryhmän roolia elintarviketurvallisuuden hallinnassa.
Select course format
Select course language
Date10.04.2026
Kellonaika09:00-12:00
LocationEtäkoulutus
Available seats30
Quantity
0
Date02.10.2026
Kellonaika09:00-12:00
LocationEtäkoulutus
Available seats30
Quantity
0
| Date | Kellonaika | Location | Available seats | Quantity |
|---|---|---|---|---|
| 10.04.2026 | 09:00-12:00 | Etäkoulutus | 30 | 0 |
| 02.10.2026 | 09:00-12:00 | Etäkoulutus | 30 | 0 |
449 €
(+ VAT 25.5 %)
+358 10 521 600
Description
Reviews
FAQ
Organizer:Kiwa Impact
Language:Finnish
Proof of completion:Yes
Duration:3 Hours
Koulutuksen sisältö:
- HACCP-ryhmän tavoitteet ja toiminta
- HACCP Periaatteet
- Vaarojen arviointi
- Kriittiset hallintapisteet
- Seurantakäytännöt
- Korjaavat toimenpiteet
- Todentaminen ja validointi
- Asiakirjat ja -tallenteet
Koulutuksen tavoite
Tavoite on, että ymmärrät HACCPin periaatteet sekä oman roolin HACCP-ryhmän jäsenenä omassa toimintaympäristössäsi.
Kenelle HACCP-koulutus soveltuuu?
Koulutus on suunnattu HACCP-ryhmän jäsenille.
Kouluttaja
Inga Korkeamäki, elintarviketurvallisuuden asiantuntija, Kiwan sopimuskouluttaja