Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet

Elintarviketurvallisuuden riskien hallintaohjelma HACCP periaatteet

Koulutuksessa käydään läpi HACCPin periaatteet käytännön esimerkein ja HACCP-ryhmän roolia elintarviketurvallisuuden hallinnassa.

Select course format
Select course language
Date10.04.2026
Kellonaika09:00-12:00
LocationEtäkoulutus
Available seats30
Quantity
0
Date02.10.2026
Kellonaika09:00-12:00
LocationEtäkoulutus
Available seats30
Quantity
0
DateKellonaikaLocationAvailable seatsQuantity
10.04.202609:00-12:00Etäkoulutus30
0
02.10.202609:00-12:00Etäkoulutus30
0
449 €
(+ VAT 25.5 %)
+358 10 521 600
Organizer:Kiwa Impact
Language:Finnish
Proof of completion:Yes
Duration:3 Hours

Koulutuksen sisältö:

  • HACCP-ryhmän tavoitteet ja toiminta
  • HACCP Periaatteet
  • Vaarojen arviointi
  • Kriittiset hallintapisteet
  • Seurantakäytännöt
  • Korjaavat toimenpiteet
  • Todentaminen ja validointi
  • Asiakirjat ja -tallenteet

Koulutuksen tavoite

Tavoite on, että ymmärrät HACCPin periaatteet sekä oman roolin HACCP-ryhmän jäsenenä omassa toimintaympäristössäsi.

Kenelle HACCP-koulutus soveltuuu?

Koulutus on suunnattu HACCP-ryhmän jäsenille.

Kouluttaja

Inga Korkeamäki, elintarviketurvallisuuden asiantuntija, Kiwan sopimuskouluttaja